6/10/2013

ehkä pelkään pahinta tai vaadin parasta

daaark, uuet hiukset 

letkee meno

musiikkia ja makoilua






















päättärit ja peruskoulu ohi

mama ja dädi toi tuliaisia virosta :p



































































































Ensimmäinen kesäloma viikko on jo ohi ja uus alotettu aika synkästi. Ukkostaa ja sataa minkä kerkee, välillä vähän selkenee. No, ääh sateetki kuuluu kesään ja voi joskus istua kotonaki ja ottaa vaa rennosti! Paljon suunnitelmia kesälle joista ainaki puolet pitäis toteuttaa. Ainut ärsyttävä asia on se että kaverit täysin muuttunu ja tähän pitää vaan tottua. Aina ei saa kaikkea mitä haluaa vaikka parasta kannattaaki toivoa!

4 kommenttia:

  1. Anonyymi1:56 ip.

    valivali 'kaverit muuttuu', ootkohan sä vaan itse se joka muuttuu? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUOMHUOM. kaveri porukat :-) oou tää nyymi on joku joka tuntee mut, mut taitaa silti vihata :-D voi olla tuokin ihan hyvin mahollista, mut ajan takaa sitä että haluun selvittää välit mun 'entisten kavereiden' kanssa ja saada ne takasin :-)

      Poista
  2. Anonyymi6:09 ap.

    Sullahan oli joskus aikaisemmin iho vähän huonommassa kunnossa niinkun naamasta? Aattelin kysästä, että ootko miten saanut sen parempaan kuntoon, kun näistä kuvista ainakin näyttäisi olevan nykyään paremmassa kunnossa? :-) Toivon, että vastaisit tähän, koska mulla itelläni on iho aika huonossa kunnossa, ja haluisin saada tosi paljon tän kuntoon! Kiitti jo etukäteen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan se on paaljon paremmassa kunnossa, mitä nyt välillä jotain tulee jos syön jotainn rasvasta. Mut just sillee en oo syöny mitää herkkuja pitkää aikaa ja rasvanen ruoka jääny vähäselle ni heti näyttää paremmalta. Mulla on myös e-pillerit jotka on vaikuttanu tähän naamaan :-)

      Poista